Καπετανόπουλος: «Πιο safe επιλογή ο Μπράντον με τη Χαρτς - Να μην φορτωθεί ο Τζίμας»

Metrosport Team29 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος, απαντώντας στο δίλλημα μεταξύ Στέφανου Τζίμα και Μπράντον Τόμας για τη κορυφή της επίθεσης, ξεχωρίζοντας τα θετικά χαρακτηριστικά του καθενός. Παράλληλα, άφησε το προσωπικό του σχόλιο και για την αποχώρηση του Νάρει από τη Τούμπα.

 Για το αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να ξεκινήσει στη ρεβάνς της Τούμπας με την Χαρτς,  με τον Μπράντον Τόμας ή τον Στέφανο Τζίμα: «Νομίζω πιο σέιφ επιλογή θα ήταν ο Μπράντον Τόμας. Γιατί νομίζω πως είναι πολύ νωρίς να φορτωθεί ο Τζίμας μια τόση μεγάλη ευθύνη. Ο Τζίμας θα πρέπει να μπαίνει σιγά σιγά, έχει δείξει ήδη τα διαπιστευτήρια αλλά θέλει τον χρόνο του.

Νομίζω ότι ο πιο κατάλληλος για να το κάνει αυτό, δηλαδή να διαλέξει, είναι ο ίδιος ο προπονητής. Ο Τζίμας έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει σε υψηλών τάσεων και ποιότητας παιχνίδι. Απλά είναι θέμα εμπειρίας και διαχείρισης. 

Ο Μπράντον πιέζει πιο πολύ επιθετικά και σαν στυλ παιχνιδιού θα ταίριαζε περισσότερο στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Τζίμας είναι περισσότερο φορ περιοχής, ενώ ο Μπράντον έχει περισσότερες μπάλες και είναι πιο εκρηκτικός . Ταιριάζει δηλαδή περισσότερο, γιατί πιέζει είναι πιο κινητικός και κλέβει περισσότερες μπάλες».

Για τα νέα ταλέντα που βρίσκουν χώρο και παίρνουν φανέλα βασικού στην ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ισχύει η ίδια κατάσταση για όλα τα νέα παιδιά με φιλοδοξίες, ειδικά για όσους ξεκινάνε τόσο δυνατά. Όλοι πέφτουνε πάνω τους, αρχίζουν να γράφουν πολλά οι δημοσιογράφοι. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει κάποιος. 

Εγώ ήμουν ευτυχώς που ανέβηκα σταδιακά, πέρασα από όλα τα στάδια. Έγινε η μεταγραφή στην τεράστια ομάδα του ΠΑΟΚ. Ήταν διαφορετικό το ποδόσφαιρο, κοιτούσαμε τους ποδοσφαιριστές σαν ινδάλματα. Υπήρχε ένα δέος.

 Το μεγαλύτερο όνομα όταν πήγα εγώ στην ομάδα ήταν ο Γιώργος ο Τουρσουνιδης, το 10αρι της Εθνικής και ο «Νέος Κούδας». Αλλά ήταν πολλοί ακόμη που θαύμαζα. Την πρώτη χρονιά ήμασταν πολύ άτυχοι, είχαμε 7 κατάγματα μέχρι το Δεκέμβριο σε χέρια και πόδια. Ένα είχα εγώ στον αυχένα, ο Ηλιάδης και ο Δημόπουλος από ένα».

Φυσικά, σχολίασε και την αποχώρηση του Κάλεντ Νάρει: «Για τη φετινή του παρουσία ούτε κρύο ούτε ζέστη. Πέρυσι είχε ξεκινήσει πολύ καλά, αλλά φέτος όλο το βάρος και όλο το φορτίο το κράτησε ο Κωνσταντέλιας και ο Ζίβκοβιτς, και πιο πίσω ο Μπάμπα.

Τέλος, μίλησε και για τα κενά που θα πρέπει να καλύψει ο ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται μεταγραφή σίγουρα στον άξονα. Ελπίζω ο Μειτέ να είναι αντάξιος του Αουγκούστο. Επίσης, χρειάζεται ακόμη ένα φορ και στο κέντρο της άμυνα ακόμη ένας. Αλλά και ένας winger».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.