Καπετανόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ θα φύγει με τη νίκη από την έδρα της Αμπερντίν»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος, και μίλησε για τον αγώνα του Δικεφάλου με την Αμπερντίν.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Η αλόγιστη εισροή ξένων ποδοσφαιριστών πρέπει να σταματήσει και ειδικά αμφιβόλου αξίας. Τα Ελληνόπουλα καταστρέφονται με αυτό που συμβαίνει και αυτό πρέπει να αλλάξει» τόνισε αρχικά.

Για το Αμπερντίν-ΠΑΟΚ: «Οι Σκωτσέζοι πηγαίνουν το ματς στη δύναμη, η ποιότητα του ΠΑΟΚ θα υπερτερήσει και ο κακός καιρός είναι καλός για τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως θα φύγει με τη νίκη από την Αμπερντίν. Αυτό που θαυμάζω στον φετινό ΠΑΟΚ είναι το τακτικό κομμάτι, αυτό που έχει πετύχει είναι να λειτουργεί ως ομάδα και γι’ αυτό δεν φαίνονται σε μεγάλο βαθμό οι αλλαγές ποδοσφαιριστών. Είναι σημαντικό όταν ένας ποδοσφαιριστής ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο».

Για τον Μπάμπα: «Είναι κινητήριος μοχλός μέσα στο γήπεδο ο Μπάμπα, είναι μέσα στις καλύτερες μεταγραφές. Είναι καλός και ανασταλτικά και επιθετικά. Είναι ένα ποιοτικός και πληθωρικός ποδοσφαιριστές. Εμένα από τα δεξιά μου αρέσουν και ο Σάστρε και ο Λύρατζης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.