Καπετανόπουλος: «Ήταν θέμα ετοιμότητας του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Τη δική του άποψη για τον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League κατέθεσε στο Metropolis 95,5 ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου στάθηκε αρχικά στην ετοιμότητα της σουηδικής ομάδας αλλά και στο... κρύο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Δε νομίζω ότι φταίει κάτι ότι έρχεται με αυτόν τον τρόπο ένας αποκλεισμός.

Η Μάλμε είναι πολύ καλή ομάδα, έπαιξε καλά και στα δύο παιχνίδια και είναι πιο έτοιμη από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι έπαιξε όσο ήταν εφικτό αυτή την περίοδο και ήταν πολύ άτυχη στιγμή ο τρόπος με τον οποίο έγινε το 3-3».

Σχετικά με την αντίδραση των παικτών του Δικεφάλου στα τελευταία λεπτά και αν αυτή ήταν σωστή ο Δημήτρης Καπετανόπουλος είπε:

«Εκ των υστέρων μπορούμε να λέμε πολλά.

Μέσα στο γήπεδο είσαι τόσο συγκεντρωμένος στον στόχο που τέτοιες λεπτομέρειες δεν μπορείς να τις σκεφτείς.

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, έχουμε δει πολλές τέτοιες εναλλαγές.

Η Μάλμε άλλωστε είναι μία ομάδα που δεν έφθανε την μπάλα γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή, είχε πλάνο, ήθελε να την φέρει σωστά».

«Χρειάζεται άμεσα δύο ενδεκαδάτους»

Ο βετεράνος μπακ του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στην πιθανή πώληση του Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ και τι θα σημαίνει αυτό για το ρόστερ της ομάδας.

«Εάν ο Κουλιεράκης αποχωρήσει χρειάζεται να αποκτηθούν δύο ενδεκαδάτοι στόπερ καθώς μένει μόνο ο Μιχαηλίδης και ο Κεντζιόρα.

Δύο παίκτες που δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής και θα μπουν άμεσα στην 11άδα».

Τέλος και σε ερώτηση για το αν πρέπει οι ελληνικές ομάδες να ξεκινούν νωρίτερα την προετοιμασία τους, προκειμένου να βρίσκονται σε μεγαλύτερη ετοιμότητα όπως συμβαίνει με άλλες ομάδες, ιδιαίτερα της βόρειας Ευρώπης, είπε:

«Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ ήταν πιο έτοιμοι, ακόμη και η βοσνιακή ομάδα παρότι την απέκλεισε τον δημιούργησε κάποια προβλήματα.

Αυτό έχει να κάνει με την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ, υπήρχε και το Euro, ο Ζίβκοβιτς που είναι από τους καλύτερους παίκτες δεν μπορούσε να παίξει 90 λεπτά.

Ισως πρέπει να το δούνε αυτό τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων, να ξεκινούν νωρίτερα προετοιμασία ή να δίνουν μεγαλύτερο αριθμό φιλικών αγώνων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.