Καπετανόπουλος: «Πιστεύω ότι θα χρειαζόταν και έναν επιθετικό ο ΠΑΟΚ - Δεν μπορεί να μιλά ο Ολυμπιακός, βιώσαμε τεράστιες αδικίες»

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2024

Μετά από 27 χρόνια ο Δημήτρης Καπετανόπουλος πήρε στα χέρια του τη φανέλα που φορούσε στη μεγάλη βραδιά του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άρσεναλ. 

Η φανέλα αυτή ήταν στα χέρια του Αρχέλαου Λαζαρίδη, ενός φιλάθλου που την κράτησε και την παρέδωσε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη συγκινητική αυτή παραλαβή. 

«Είχα μιλήσει με τον Τουρσουνίδη και μου είπε ότι είχε τη φανέλα από το έπος της Άρσεναλ. Μίλησα μαζί με τον οπαδό στο τηλέφωνο, δεν το πίστεψα πολύ, πίστεψα ότι κάνει πλάκα ο Τουρσουνίδης. Τον συνάντησα, τον Αρχέλαο Λαζαρίδη, την προηγούμενη φορά και μετα από 27 χρόνια μου έδωσε τη φανέλα εκείνη. Την κράτησε για να μου την επιστρέψει κάποια στιγμή. Συγκινήθηκα πολύ, ήταν μοναδική η αίσθηση».

Ο Καπετανόπουλος σχολίασε, επιπλέον, και την πορεία του ΠΑΟΚ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο: «Δεν έχει σημασία ποιος θα τερματίσει πρώτος στην κανονική περίοδο, όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Οι ομάδες που είχαν ρυθμό μπορούν να αποσυντονιστούν. Αυτό έπαθε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη. Η ΑΕΚ είναι η πιο δυνατή από τους αντιπαλους αλλά ακόμη και ο Ολυμπιακός μπορεί να φανεί δυνατός στο τέλος. Θα είναι συναρπαστικό πρωτάθλημα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».

Για μεταγραφές: «Αν είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ρίσκο να πάρεις έναν παίκτη που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Αν υπάρχει μια επιλογή καλή ελεύθερου ποδοσφαιριστή, ας τον πάρει. Ο Λουτσέσκου έχει την απόλυτη εικόνα για την ομάδα, ξέρει που πονάει και ζητάει παίκτη στη θέση αυτή (δεξί μπακ) θα το χρειάζεται. Προσωπικά πιστεύω ότι θα χρειαζόταν και ένας επιθετικός».

Για Ευρώπη: «Μπορεί να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ. Με την εικόνα που είχε πριν τη διακοπή, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντίπαλο».

Για τη διαιτησία και το VAR: «Κωμικοτραγικά. Φωνάζουν ομάδες που μόλις περνούσαμε τα Τέμπη χάναμε και δεν ήμασταν πάντα κατώτεροι αγωνιστικά. Τότε υπήρχε τρομερή εύνοια από τη διαιτησία. Θεωρώ δεν μπορεί να μιλά ο Ολυμπιακός για τέτοια πράγματα. Εμείς βιώσαμε τεράστιες αδικίες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μπορείτε να καταλάβετε πως αισθανόμαστε τωρα που ακούμε αυτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.