Καντσελιέρι στην παρουσίαση της ΚΑΕ: «Η ιστορία του ΠΑΟΚ μιλάει από μόνη της»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Κοσμοσυρροή στην επίσημη παρουσίαση της μπασκετικής ομάδας του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα της Νέας Μηχανιώνας, με τον Μάσιμο Καντσελιέρι να στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, Βασίλης Τριλυράκης, αφού αναφέρθηκε στην απουσία του Προέδρου Θανάση Χατζόπουλου λόγω έκτακτου ταξιδιού στο εξωτερικό, είπε: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, για την στήριξη, όπως ευχαριστούμε και το Δήμαρχο Θερμαϊκού και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για την αποψινή βραδιά».

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, στη συνέχεια ευχαρίστησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτές οι εικόνες, με τόσα παιδιά στο γήπεδο μας, μόνο καλό μπορεί να κάνουν και να στείλουν σημαντικά μηνύματα. Εύχομαι μία επιτυχημένη χρονιά».

Ακολούθησε η βράβευση του κ.Θωμά Τζόκα, Διευθύνοντα Συμβούλου της winmasters, μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, αλλά και του κ.Αντώνη Τσαλόπουλου, ιδιοκτήτη της mateco, χορηγού ονοματοδοσίας της ομάδας μας. 

«Είμαστε δίπλα στον ΠΑΟΚ και το κάνουμε συνειδητά γιατί βλέπουμε μία μεγάλη προσπάθεια και τέτοιες εκδηλώσεις όπως η σημερινή μόνο θετικά μηνύματα μπορούν να στείλουν», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ.Τζόκας, ενώ ο κ.Τσαλόπουλος σχολίασε: «Ευχαριστώ για την τιμή. Από μικρό παιδί είμαι ΠΑΟΚ! Ήταν η πρώτη ιαχή που άκουσα. Με βοήθησε ο Θεός να μπορώ να στηρίξω οικονομικά την ομάδα. Βλέποντας την προσπάθεια του κ. Χατζόπουλου, είμαι και θα είμαι δίπλα του».

Βασίλης Τριλυράκης, Αντώνης Τσαλόπουλος και ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρέδωσαν στο Βαγγέλη Μαργαρίτη μία φανέλα με το «11», στη βράβευση του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ mateco, που ολοκλήρωσε μία σπουδαία καριέρα. 

«Δυστυχώς ήρθε η ώρα να σταματήσω. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν 11 εκπληκτικά χρόνια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν στην ομάδα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που πάντα με στήριζαν. Καλή επιτυχία στην ομάδα, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ακολούθησε η παρουσίαση των παικτών της ομάδας, του προπονητικού επιτελείου και όλων των συνεργατών του αγωνιστικού τμήματος, μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη Νέα Μηχανιώνα.

Καντσελιέρι: «Δε χρειάζεται να πούμε πολλά, η ιστορία του ΠΑΟΚ μιλάει από μόνη της»

O Μάσιμο Καντσελιέρι έστειλε, με τη σειρά του, το δικό του μήνυμα, λέγοντας: «Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μιλάει από μόνη της. Θα παλέψουμε για αυτόν το σύλλογο και για εσάς. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευθύνη μας, με σεβασμό προς εσάς και προς την ιστορία του συλλόγου».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco Δημήτρης Κατσίβελης, πήρε αμέσως μετά τον λόγο και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε παρά πολύ που είστε εδώ και για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε. Ελπίζουμε στη διάρκεια της σεζόν που ξεκινά να έχουμε αρκετές χαρές και να είμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.