Καντσελιέρι: «Πρέπει να παίξουμε πολλά παιχνίδια για να δούμε που βρισκόμαστε»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, για τα σημεία του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσει, ενώ τόνισε ότι όλα τα ματς είναι σημαντικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε αυτό το στάδιο πρέπει να παίξουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Να δοκιμάσουμε την ομάδα με αντιπάλους και να δούμε τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει σε συνθήκες αγώνα. Για μένα κάθε ματς είναι σημαντικό ακόμα και αν παίζουμε 3-4 ματς με τον ίδιο αντίπαλο.

Το χρειαζόμασταν. Είμαστε στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας. Η ομάδα είναι εξουθενωμένη. Νομίζω πως τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Τώρα πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να συνεχίσουμε με σημαντικό φορτίο για τρίτη εβδομάδα. Μετά τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε λίγο».

Για τα παιχνίδια στο Παλατάκι: «Θα είναι ωραία την Τετάρτη που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Η ομάδα είναι καινούργια οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει. Περιμένω τα δυο επόμενα εκτός έδρας τουρνουά γιατί είναι δύσκολα και πρέπει να διαχειριστούμε τι θα γίνει μετά από τρεις εβδομάδες και να μάθουμε από αυτό. Γιατί βρεθήκαμε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να προχωρήσουμε και να μάθουμε γρήγορα. Δεν είναι εύκολο με 10 νέους παίκτες και νέο προπονητή, αλλά θα προσπαθήσουμε και αυτό είναι το σημαντικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.