Καντσελιέρι: «Να παραμείνουμε ταπεινοί - Θα έρθουν σκαμπανεβάσματα»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Ταπεινοί θα πρέπει να μείνουν οι παίκτες του και να είναι προετοιμασμένοι για τα σκαμπανεβάσματα τόνισε ο Μάσιμο Καντσελιέρι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Πόρτο για τη δεύτερη αγωνιστική του EuroCup.

«Για όσους είναι από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι έκπληξη το τι είναι ο ΠΑΟΚ και τι αντιπροσωπεύει. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δείξαμε τον ενθουσιασμό των παικτών σε συνδυασμό με την κερκίδα».

Για το αν έγινε σοφότερος από την εξέλιξη του αγώνα: «Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι αλλάζει τα σχήματα για να δώσεις διαφορετικά στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος που δοκίμασα διάφορα σχήματα με περισσότερα γκαρντ ή περισσότερους ψηλούς. Τα σκαμπανεβάσματα είναι πιθανό να συμβούν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να συμβεί. Πιστεύω ότι η ομάδα δίνει από την αρχή της σεζόν το 100%. Είμαστε σε διαδικασία που δουλεύουμε κάθε μέρα και γνωριζόμαστε καλύτερα με τους παίκτες».

Για το αν η νοοτροπία που θέλει να περάσει στους παίκτες είναι αυτή που είδαμε σήμερα: «Με ενδιαφέρει οι παίκτες να τα κάνουν όλα σωστά στην άμυνα. O Περσίδης είναι ένας τύπος που αγαπώ. Μάχεται για κάθε μπάλα. Αν με την επιθετική παρουσία των παικτών ήμουν το ίδιο έξαλλος, τότε ο Χέντερσον δεν θα έπαιζε… καθόλου».

Για το αν η ομάδα θα βγάλει την ίδια ένταση στο επόμενο ματς: «Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τις ημέρες που έχουμε μπροστά μας. Το βασικό είναι να μην δώσουμε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι. Η συμπεριφορά τους πρέπει να είναι εστιασμένη στο μυαλό. Θέλουμε να λειτουργήσουμε με όση περισσότερη ενέργεια έχουμε».

Για το πώς περιμένει την εξέλιξη του ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν: «Είναι βασικό να παραμείνουμε ταπεινοί αν θέλουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν. Η εικόνα που είχε η ομάδα ήταν καλή για να πάρει διαφορά, αλλά δεν κατάφερε να την εξελίξει, αυτό δείχνει ποιοι είμαστε. Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει για να βελτιωθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.