Κανώτας: «Να αλλάξει το καταστατικό για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Απριλίου 2022

Την εξήγηση γιατί είναι λάθος να αναφέρεται ως ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΟΚ η 12η Απριλίου και το πώς αυτό μπορεί να διορθωθεί, έδωσε μέσω του Metropolis 95,5, ο συγγραφέας της ιστορίας του Δικεφάλου, Μιλτιάδης Κανώτας, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στην κατασκευή της Νέας Τούμπας, τονίζοντας ότι το ζήτημα θα πρέπει να έχει τελειώσει τον επόμενο μήνα. 

«Να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ στο νέο γήπεδο της Τούμπας. Επιβάλλεται, δεν είναι ευχή. Σε άλλα σωματεία προχωρούν τα πράγματα σε δευτερόλεπτα κι σε άλλα καθυστερούν. Ήμουν στα εγκαίνια της Τούμπας το 1959 και εύχομαι να είμαι και στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Ελπίζω μέχρι τον επόμενο μήνα να έχει τελειώσει το ζήτημα. Δεν γίνεται να μην δεν παίξει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο και να πάει αλλού μέχρι να γίνει το καινούργιο γήπεδο».

Για τις τρεις κομβικές ημερομηνίες της ιστορίας του ΠΑΟΚ:

«Η πρώτη είναι η δημιουργία του συλλόγου. Η δεύτερη είναι η Τούμπα και η τρίτη είναι η έλευση του Ιβάν Σαββίδη, του ευεργέτη του ΠΑΟΚ. Ευεργέτη δεν είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ, ήρθε ο Ιβάν που είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Από τον ερχομό του όλοι έχουν κερδίσει. Έχει δώσει δουλειές σε πολύ κόσμο. Δεν είναι δυνατό να πολεμάς τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ».

Για το πότε θα γράψετε το επόμενο βιβλίο για την ιστορία του ΠΑΟΚ:

«Το επόμενο βιβλίο μπορεί να είναι και νωρίτερα πριν τα 100 χρόνια. Η πραγματική ημερομηνία για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ είναι η 20η Απριλίου κι όχι η 12η. Πρέπει το καταστατικό του ΑΣ να αλλάξει και να τελειώνουμε οριστικά και αμετάκλητα. Στο επόμενο Δ.Σ. να έχει τελειώσει. Η 20η Απριλίου είναι με τον νόμο και δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.