Κανλής: «Είναι τραγικό να μην καλύπτουν το ποσό για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024


Ο αντιπρόεδρος της Μακεδονίας Ευκαρπίας Στέργιος Κανλής με επιστολή του καυτηριάζει τη μη συμμετοχή πολλών ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας στο πρόγραμμα επεμβάσεων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά επισημαίνει:

«Είναι τραγικό το γεγονός να το παίζουμε όλοι πρόεδροι και μεγαλοπαράγοντες και να μην καλύπτουμε τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές με το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε τι δηλαδή; Να δαπανήσουμε το υπέρογκο ποσό των 150€ για την ασφάλεια τους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές για την αγαπη τους και για την τρέλα που έχουν να παίξουν ποδόσφαιρο βάζουν ακόμη και την σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο μόνο και μόνο για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Σε γήπεδα χωρίς καλό φωτισμό χωρίς καλό τάπητα χωρίς πολλές φορές μπάνιο ζεστό και πάνω από όλα με την τρέλα του καθενός που θα ρθει να κάνει τον παλικαρά σε ένα ερασιτεχνικό αγώνα παίζοντας πολλές φορές αντιαθλητικα και σκληρά απέναντι ακόμη και σε παιδιά ακαδημιών.

Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την Μακεδονία και έμαθα για το πρόγραμμα αυτό είπα ξεκάθαρα σε όλους που εμπλέκονται με την ομάδα ότι το πρώτο που θα κάνουμε είναι η κατάθεση των χρημάτων για την ασφάλεια των παιδιών.

Εν κατακλείδι θέλω να πω σε όλους τους παράγοντες στην θέση κάθε τραυματία ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να βάλουν οποιοδήποτε συγγενικό τους πρόσωπο κάνει αθλητισμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.