Κανλής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, να μας γίνει μάθημα η φετινή χρονιά»

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Μαρτίου 2023

Η ΑΕ Αμπελοκήπων αδίκησε τον εαυτό της, καθώς μετά την πρώτη θέση και το αήττητο του πρώτου γύρου στον δεύτερο όμιλο της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ κατάφερε να μείνει εκτός από τα πλέι οφ ανόδου. Μπορεί πέρυσι η ομάδα του Αντώνη Λεπιτσά να έσωσε την παρτίδα μέσω των play out, όμως φέτος έδειξε ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, όμως ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές την έθεσαν νοκ άουτ από την τετράδα. 

Ο πολύπειρος αμυντικός της ΑΕΑ, Αντώνης Κανλής, μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, να μας γίνει μάθημα η φετινή χρονιά»! 

«Αρχικά ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν ηταν η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία για να αποφύγουμε τα περσινά που χρειάστηκε να σώσουμε την παρτίδα μέσω των πλέι άουτ. Η φετινή αγωνιστική περίοδος για την ΑΕΑ ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις κι αυτό αποτυπώθηκε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, καθώς βρεθήκαμε στην πρώτη θέση και μάλιστα αήττητοι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. 

Στη συνέχεια τα πράγματα δεν άρχισαν καλά, καθώς ήρθαν κάποια στραβά και απρόσμενα θα χαρακτήριζα αποτελέσματα. Χάσαμε πολλούς βαθμούς σε παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους κι αυτό μας έφερε στην πέμπτη θέση και την τελευταία αγωνιστική θέλαμε μόνο τη νίκη απέναντι στον ΠΟΞ για να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε εκεί την άνοδο στην Α1. Σ΄ ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και σκληρές μονομαχίες και παρότι χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάμε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη-ο βαθμός δεν έφτανε-και σε συνδυασμό με τη νίκη της Νεάπολης μείναμε εκτός τετράδας. 

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η νέα χρόνια, καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς να πάρω μία απόφαση για το τι θα κάνω κι αν θα παραμείνω στην ΑΕΑ ή όχι, αυτό που θέλω να πω είναι ότι η φετινή σεζόν μας δίδαξε πολλά και μας έδωσε ένα γερό μάθημα. Σίγουρα, με την εικόνα που είχαμε για έντεκα σερί αγωνιστικές αδικήσαμε ξεκάθαρα τους εαυτούς μας. Ωστόσο, θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που ήταν συνεχώς στο πλευρό μας, όπως και ο κόσμος μας που σε κάθε παιχνίδι ήταν εκεί, αλλά ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου για τη στήριξη που μας έδειχνε και την πίστη που είχε σε εμάς». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.