Κάνιε Γουέστ: Η Τζούλια Φοξ αποκάλυψε ότι δεν έκαναν ποτέ έρωτα

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Σε συνέντευξή της στους New York Times, η Τζούλια Φοξ αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Κάνιε Γουέστ το 2022 μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν και αποκάλυψε ότι δεν είχαν κάνει σεξ.

«Δεν επρόκειτο για αυτό», είπε χαρακτηριστικά η 33χρονη ηθοποιός και μοντέλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σχέση τους δεν περιείχε καθόλου σεξ.

Η Τζούλια Φοξ θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της μέσα στον Οκτώβριο και παρά το γεγονός ότι μιλάει για τους πρώην συντρόφους της, δεν αναφέρει τον Κάνιε Γουέστ.

Έτσι, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο των New York Times να αναφέρει λεπτομέρειες για πώς γίνεται για έναν σύντροφο, ο οποίος είναι ο Κάνιε, να μην περιγράφει σεξουαλική πράξη, εκείνη απάντησε: «επειδή δεν είχε καθόλου σεξ. Δεν επρόκειτο για αυτό».

Στα απομνημονεύματά της η Τζούλια Φοξ γράφει ότι η «η σχέση τους κατευθυνόταν κυρίως από τον Κάνιε Γουέστ όσον αφορά τη δημοσιότητα», αναφέρει το US Magazine. «Η ενέργειά του είναι τόσο διασκεδαστική, όταν είσαι κοντά του. Έκανε εμένα και τους φίλους μου να γελάμε, να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε όλη τη νύχτα».

Μετά τον χωρισμό τους η Τζούλια Φοξ είχε δηλώσει ότι η ίδια «εξαντλήθηκε» στην πρώτη ένδειξη κόκκινης γραμμής, ενώ πρόσθεσε όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της: «Απλώς έδειχνε ότι είχε πολλά θέματα πάνω στα οποία να δουλέψει, και απλά δεν έχω χρόνο για αυτά, ούτε ενέργεια. Δεν έχω τη συναισθηματική ικανότητα για κάτι τέτοιο. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου για αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.