Η διαχείριση του Λουτσέσκου και το αυτονόητο πριν την Λεωφόρο

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και ποτέ δεν παίρνει μια ομάδα τη νίκη αν δεν σκοράρει και δεν παίξει ποδόσφαιρο. Ετσι σήμερα στις 20:30 (Metrosport.gr. Metropolis 95.5 – ΝΟVASPORTS PRIME) την ώρα που ο Σιδηρόπουλος θα σφυρίζει την έναρξη του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θέλει να κυριαρχήσει, να προηγηθεί νωρίς και να μην αγχωθεί απέναντι στον ΝΠΣ που ήρθε στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες.

Ο ΠΑΟΚ που την περασμένη Κυριακή κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΣ είναι υποχρεωμένος αφενός να σκεφτεί το σημερινό ματς και αφετέρου το… επόμενο που είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προχωρήσει και πάλι στη διαχείριση του ρόστερ αφού τα ματς είναι συνεχόμενα.

Για αυτό το λόγο και ο καταρτισμός της ενδεκάδας κατά πολύ ίσως δείχνει από τώρα και τις σκέψεις του για το πώς θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή το βράδι στη Λεωφόρο. Αναμένεται δηλαδή να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες όπως για παράδειγμα ο Οζντόεφ, ο Κωνσταντέλιας αλλά και ο Βιεϊρίνια. Από χθες γνωρίζουμε πως δεν θα αγωνιστεί ο Κεντζιόρα αφού έμεινε εκτός αποστολής όπως και ο Μεϊτέ που έκανε ατομικό. με τον Κεντζιόρα.

Ο μόνος που παραμένει σταθερός είναι ο Κοτάρσκι. Στα δεξιά ο Σάστρε αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά βασικός. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει το δίδυμο Εκόνγκ-Κουλιεράκης όπως και ο Μπάμπα στα αριστερά της. Μποστά; Ο Σβαμπ με τον Τσιγγάρα θα είναι οι δυο επιλογές του Λουτσέσκου απόντος του Μεϊτέ και λόγω διαχείρισης του Οζντόεφ. Αλλαγές όμως θα έχουμε και στην επίθεση με τον Σαμάτα να παίρνει φανέλα βασικού όπως πιθανώς και ο Μουργκ (για να προστατέψει τον Κωνσταντέλια ο Ραζβάν από την 3η κίτρινη κάρτα ή κάποιον τραυματισμό ενόψει Λεωφόρου). Ο Τάισον αναμένεται να είναι στα αριστερά (με τον Ντεσπόντοφ διαθέσιμο) και τον Ζίβκοβιτς που πήρε ανάσες στο ματς με τον ΠΑΣ να είναι στα δεξιά της επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.