Κάναντι: «Βλέπω κλειστό παιχνίδι στο ΠΑΟΚ-Άρης και σκορ 1-1!»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και έκανε την πρόβλεψη του.

Αρχικά αναφέρθηκε στη σύντομη παρουσία του στη Βελέζ: «Κάναμε μία συμφωνία που δεν τηρήθηκε γι' αυτό και αποχώρησα. Μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίζεις νωρίς. Τώρα προχωράμε».

Στη συνέχεια είπε για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η εικόνα μου για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι θετική. Είναι πέντε δυνατές ομάδες. Ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του Conference, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, που είναι πολύ δυνατός. Άλλαξε το ποδόσφαιρο σας. Έφυγε από το αμυντικό και βλέπουμε πιο επιθετικογενείς ομάδες.

Θα δούμε πώς θα κυλήσει η σεζόν. Βλέπω αλλαγές στον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι με τον ίδιο κορμό. Πήρε και τον Λόβρεν. Ο Άρης δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει μεγάλους αντιπάλους και αυτό είναι καλό. Μου αρέσει πολύ ο Τετέ του Παναθηναϊκού».

Για το ποια ομάδα θα ήθελε να προπονήσει: «Κάθε ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Ο ΠΑΟΚ καλός στην κατοχή, ενώ ο Ολυμπιακός με τον νέο προπονητή κάνει πρέσινγκ, έχει διαφορετικό στυλ. Ο Παναθηναϊκός έχει το ρόστερ για να παίξει στο τρανζίσιον και ο Άρης καλούς παίκτες. Ο Ατρόμητος σαν ροστερ έχει την καλύτερη ομάδα που θυμάμαι. Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να προπονήσω μία ομάδα με τέτοιο ρόστερ».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει θέμα δυνάμεων στο ντέρμπι με τον Άρη γιατί είναι συνηθισμένος να παίζει ανά τρεις ημέρες. Περιμένω κλειστό παιχνίδι. Ο Άρης έχει πάρει αυτοπεποίθηση και θα είναι δύσκολο. Είναι ιδιαίτερο ντέρμπι και εκτιμώ ότι είναι κομβικό ποιος θα σκοράρει πρώτος. Η δική μου πρόβλεψη για το σκορ είναι 1-1. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Λουτσέσκου. 

Είμαι Αθήνα και θα πάω να δω και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Ο Ατρόμητος μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, αν και ο Ολυμπιακός έχει καλές μονάδες. Στην ΑΕΚ μπορεί η έδρα να δώσει ένα μικρό αβαντάζ».

Τέλος, σημείωσε: «Δε θέλω να σταθώ σε παίκτες, αλλά στις ομάδες. Ο Άρης ήταν πολύ aggresive με τον Ολυμπιακό, επιθετικός στη νοοτροπία. Δυνατός και με μεγάλη ταχύτητα και αυτό μου έκανε εντύπωση. Είναι κομβικό για τον Άρη όταν πάρει την μπάλα στην Τούμπα με πόση επιτυχία θα βγει στο τρανζίσιον. Ήταν σταθερός και στην άμυνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.