Κάναντι για ΠΑΟΚ - Χάιντουκ: «Όποιος κερδίσει σήμερα, θα πάρει και την πρόκριση»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2023

Για τις μάχες του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Νταμίρ Κάναντι, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος πρέπει να προσέξει τον Μάρκο Λιβάγια. 

«Είναι μια δημοφιλής ομάδα στην Κροατία. Οι οπαδοί τους δημιουργοί δυναμική ατμόσφαιρα. Έχει νέο προπονητή, ο Λιβάγια είναι ο σταρ της ομάδας. Και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές και θεωρώ ότι είναι 50-50 οι πιθανότητες για πρόκριση. Το πρώτο παιχνίδι θα κρίνει πολλά. Όποιος κερδίσει στο παιχνίδι σήμερα, θα πάρει και την πρόκριση. Οι προπονητές δε διαφέρουν. 

Πιστεύω ότι ο Λιβάγια είναι παίκτης κλειδί για ΠΑΟΚ και Χάιντουκ. Αν καταφέρει να σταματήσει τον Λιβάγια ο ΠΑΟΚ, θα έχει πιο εύκολο έργο. Είναι ένας καλός παίκτης ειδικά όταν έχει τη μπάλα, η πρώτη του επαφή είναι εκπληκτική. Δεν πρέπει να ακουμπήσει τη μπάλα, αν τη βάλει στα πόδια του δεν σου επιτρέπει να κάνεις επαφή με αυτή. Ίσως χρειαστεί double team για τον περιορίσει. 

Ο Λουτσέσκου ξέρει τον Λιβάγια και μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο σε αυτόν καθώς η Χάιντουκ έχει και άλλους παίκτες ικανούς. Η Χάιντουκ όταν παίζει εντός, έχει την κατοχή και προσπαθεί να δημιουργήσει ενώ εκτός, παίζει αμυντικά και προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ο προπονητής της ξέρει πως να στήσει την ομάδα για να κλείσει κάθε πιθανό διάδρομο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.