Κάναντι: «Έχει ωριμάσει ο Μουργκ και οφείλεται στον Λουτσέσκου»

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νταμίρ Κάναντι, με τον αυστριακό προπονητή να μιλάει αναφορικά με τις εξαιρετικές επιδόσεις του Τόμας Μουργκ με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ραπίντ Βιέννης, σημειώνοντας πως στον Δικέφαλο έχει ωριμάσει και βγάζει τις πραγματικές ικανότητες του στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά ανέφερε για τον Μουργκ: «Γνωρίζω τον Τόμας από το πέρασμα μας στην Ραπίντ Βιέννης, ήταν ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, μία μεγάλη ομάδα, χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί και να δείξει την αξία του εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο ίδιος  έχει αποκτήσει πλέον αυτοπεποίθηση, σκοράρει και έχει αποκτήσει ρόλο στην ομάδα».

Υπογραμμίζοντας: «Η επιτυχία του οφείλεται στον Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει ωριμάσει και έχει πάψει πλέον να είναι ένα ταλέντο, αλλά νομίζω ότι έχασε χρόνο και τώρα δείχνει το τι πραγματικά μπορεί να κάνει».

Μιλώντας για τη μάχη του τίτλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι με σιγουριά μία ομάδα που μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο , έχοντας μαζί και τους άλλους διεκδικητές σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό είναι το καλό. Ο ΠΑΟΚ είναι δικαιωματικά στην πρώτη θέση αλλά οι αποστάσεις είναι κοντινές μεταξύ των δύο ομάδων».

Ενώ πρόσθεσε για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο τρόπος παιχνιδιού του Λουτσέσκου, η εμπειρία και η ισορροπία του είναι τα πλέον σημαντικά στοιχεία, δεν είναι εύκολο να περνάς από μία έδρα όπως του Αστέρα με αυτό το σκορ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.