Κάναντι: «Δύσκολη η ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ, θα περάσει λόγω της εμπειρίας του και της ποιότητάς του»

Metrosport Team26 Ιουλίου 2024

Ο προπονητής της Βέλεζ Μόσταρ, Νταμίρ Κάναντι, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να περάσει εις βάρος της Μπάνια Λούκα λόγω της εμπειρίας του και της ποιότητάς του. Χωρίς ωστόσο το έργο του να είναι εύκολο...

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ γιατί έβλεπα ότι δεν μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ η Μπάνια Λούκα ήταν οργανωμένη και σφιχτή πίσω και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Βέβαια, ισοφάρισε προσωρινά με ένα τρελό πέναλτι που δεν βλέπεις συχνά να συμβαίνει. Υπάρχει ενθουσιαμός στις τάξεις της Μπόρατς, το γήπεδο θα είναι γεμάτο, το ματς θα είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, όμως εκτιμώ ότι η ομάδα του Λουτσέσκου θα προκριθεί λόγω της ποιότητας που έχει.

Η Μπάνια Λούκα είναι μία ομάδα που ποντάρει στα λάθη του αντιπάλου και προσπαθεί να τα εκμεταλλευτεί. Περιμένει το λάθος για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρία γκολ από στημένες φάσεις και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα έχει στη ρεβάνς γιατί το παιχνίδι θα είναι κλειστό. 

Η Μπάνια Λούκα παρά το γεγονός ότι έχασε με 3-2 θα παίξει κλειστά, άλλωστε αυτό έκανε αυτό στα μεγάλα παιχνίδια στη Βοσνία. Επαναλαμβάνω, ο ΠΑΟΚ λόγω της εμπειρίας του και της ποιότητάς του θα περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Πολύ πιθανό να βρίσκομαι στις κερκίδες για να παρακολουθήσω τον αγώνα γιατί θα αντιμετωπίσουμε λίγες μέρες μετά την Μπόρατς. Το δεξί μπακ της Μπάνια Λούκα μου αρέσει, γιατί τον είχα παίκτη σε άλλη ομάδα, όπως πολύ καλός είναι και ο Βούκοβιτς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.