Καμπουρίδης: «Ο κόσμος μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Ο Κώστας Καμπουρίδης μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ηρακλή και δεν έκρυψε την χαρά του που έγινε μέλος μιας ιστορικής ομάδας, με πιστό και φανατικό κοινό. 

 Αναλυτικά η δηλώσεις στο www.iraklis-bc.gr:

 «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που επιστρέφω μετά από αρκετά χρόνια στην πόλη μου, προκειμένου να αγωνιστώ στον Ηρακλή, έναν τόσο ιστορικό σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Για μένα αυτή η μεταγραφή είναι μια πρόκληση να ανέβω ένα επίπεδο στην καριέρα μου, αγωνιζόμενος σ’ ένα καυτό Ιβανώφειο και να πετύχω τους ομαδικούς και προσωπικούς στόχους».

Ο 25χρονος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του Ηρακλή. «Ο κόσμος μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι να έχει το Ιβανώφειο 3.000 και πλέον φίλους του Ηρακλή, οι οποίοι θα φωνάζουν και θα υποστηρίζουν την ομάδα. Προσωπικά το βλέπω σαν κίνητρο και σαν μια ώθηση για τους παίκτες».

Καταλήγοντας, ο Θεσσαλονικιός παίκτης επεσήμανε: «Το μήνυμα, που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο, είναι να βρίσκεται στο πλευρό μας ολόκληρη τη χρονιά και θεωρώ ότι με τέτοιον κόσμο, μόνο καλά πράγματα μπορεί να γίνουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.