Καμπουρίδης (Νίκη Ευκαρπίας): «Εδωσαν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό»

Χρήστος Λιάπης18 Ιουνίου 2024


Μπορεί η Νίκη Ευκαρπίας να δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο και συνεχίζει να είναι ομάδα Γ’ Εθνικής όμως δεν αλλάζει την απόφαση της και θα δηλώσει συμμετοχή στην Α1

Ο προπονητής της Γιάννης Καμπουρίδης επισήμανε: «Για έναν οργανισμό όπως η Νίκη Ευκαρπίας η συμμετοχή και η σωτηρία σε ένα πρωτάθλημα γ εθνικής όταν στην αρχή της χρονιάς μας είχαν όλοι στα φαβορί για υποβιβασμό, δείχνει τι ποιότητα δουλειάς έγινε σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό, προπονητικό, παικτικό.

Ολα τα στελέχη της ομάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταφέραμε τον στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή. Όπως τόνισα και καθ’ ολη την χρονιά από τις νεοφώτιστες ομάδες μόνο εμείς και η Ορεστιάδα σωθήκαμε και επίσης αφήσαμε πίσω μας ομάδες όπως η Δόξα Δράμας και η Βέροια τεράστια ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το γκρουπ που απαρτίζαμε την ομάδα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και δικαιώθηκε.

Εμείς ως προπονητές με τον συνεργάτη μου τον κύριο Ταξίδη κάναμε την καλύτερη δουλειά που απαιτούσε η κατηγορία και παρουσιάσαμε μια ομάδα που από ένα σημείο και μετά ήταν υπολογίσιμος αντίπαλος. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους προέδρους κύριο Σιαμάτρα και κύριο Κυριαζή για την εμπιστοσύνη τους γιατί έδειξαν ότι μόνο με εμπιστοσύνη και υπομονή μπορούν να φτιαχτούν ομάδες.

Σεβαστή η απόφαση

Η Νίκη Ευκαρπίας δήλωσε ότι θα παίξει στην Α1 και ο προπονητής της Γιάννης Καμπουρίδης επισημαίνει: «Για του χρόνου θεωρώ πως είχαμε θέση στην Γ εθνική γιατί θα κάναμε καλύτερες κινήσεις και θα είχαμε και καλύτερη ομάδα. Σεβόμενοι την επιθυμία και απόφαση του προέδρου θα παίξουμε Α1. Όποιος γνωρίζει τι άνθρωπος είμαι αλλά φυσικά και τι άνθρωπος είναι ο συνεργάτης μου θα ξέρει ότι δεν θα παίξουμε Α1 για να είμαστε κομπάρσοι αλλά θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο γίνεται. Θα δώσουμε έμφαση στον τρόπο που παίζουμε εδώ και δύο χρόνια και θα κοιτάξουμε να εξελίξουμε τους παίκτες που θα έχουμε και να καταφέρουμε να βάλουμε και από την Ακαδημία κάποιους να παίξουν στην 1η ομάδα. Επίσης θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε και τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας γιατί και εκεί είμαστε υπεύθυνοι. Θα πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο των τμημάτων για να υλοποιηθεί και το άλλο όνειρο του προέδρου που είναι η συμμετοχή παικτών από την Ακαδημία στην 1η ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.