Καμπουρίδης: «Η ομάδα μας δεν αξίζει τέτοια σκορ»

Χρήστος Λιάπης14 Οκτωβρίου 2024

Η Νίκη Ευκαρπίας γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή Θερμαϊκού με 3-0. Ο προπονητής της, Γιάννης Καμπουρίδης, για την αναμέτρηση αυτή αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Εurolamp Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας επισήμανε: 

«Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Εάν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τέτοια παιχνίδια εκτός από το πλάνο και την τακτική μετράει και η διάθεση των παικτών για νίκη. Εμείς την είχαμε για 50 λεπτά περίπου. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια λάθος εκτίμηση της φάσης και στο 2ο ενώ μπήκαμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί μετά το 2ο γκολ αποσυντονιστήκαμε. 

Δεν χωράει μεγάλη κριτική το παιχνίδι. Το άτυχο αποτέλεσμα μας βαραίνει όλους και ειδικότερα εμένα. Θέλω να πιστεύω ότι με τη δουλειά και τη συζήτηση με τα παιδιά θα αντιστρέψουμε το κλίμα. Πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις και το μυαλό να γυρίσουμε κάποια πράγματα υπέρ μας γιατί η ομάδα μας δεν αξίζει τέτοια σκορ. 
Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του και εύχομαι οι παίκτες μου να καταλάβουν την κληρονομιά που κουβαλάμε αυτά τα δύο χρόνια για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.