Νίκη Ευκαρπίας-Καμπουρίδης: «Γλυκόπικρη γεύση»

Χρήστος Λιάπης30 Σεπτεμβρίου 2024

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας της Νίκης Ευκαρπίας με την ΑΕ Πυλαίας για το πρωτάθλημα της Εurolamp Α1 της ΕΠΣΜ. 

Η Νίκη βρέθηκε να χάνει με 0-1, ισοφάρισε το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα της έδινε τους τρεις βαθμούς. 

Ο προπονητής της Γιάννης Καμπουρίδης τόνισε: «Ηταν ένα κομβικό ματς για εμάς που θέλαμε να το κερδίσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο 1ο ημίχρονο και παρότι βρεθήκαμε να είμαστε πίσω στο σκορ βρήκαμε σιγά σιγά τον ρυθμό μας και ισορροπήσαμε. Ο αντίπαλος στο δικό του πλάνο νομίζω ότι τα πήγε αρκετά καλά και αυτό του έδωσε ψυχολογία για την συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι ασκήσαμε πίεση στο 1ο ημίχρονο με πιο ορθολογικό τρόπο απ’ ότι στο 2ο.

 Παρόλα αυτά στο 2ο ημίχρονο ισοφαρίσαμε. Μετά έγινε ένα κάπως νευρικό παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και ο αντίπαλος να κρατήσει το σκορ ή ίσως σε κάποια αντεπίθεση να το πάρει κιόλας. Μια γλυκόπικρη γεύση μας άφησε το ματς γιατί παρότι δεν χάσαμε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από νίκη. 

Συνεχίζουμε τη δουλειά και ευελπιστώ σε νικηφόρα αποτελέσματα αρχής γενομένης από την Τετάρτη. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια που έκανε και συνεχίζει να κάνει από την αρχή της προετοιμασίας. Θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί που αξίζει αυτή η ομάδα. Καλή συνέχεια και στην ΑΕ Πυλαίας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.