Κάμπελιτς: «Το ατού της Χάιντουκ και ο λόγος που ήθελε τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2023

Ο Κροάτης δημοσιογράφος Τόμισλαβ Κάμπελιτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ Σπλιτ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Αν υπήρχε μόνος ένας λόγος που στη Χάιντουκ ήθελαν τον ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός ότι ήταν επικεφαλής του γκρουπ, το οποίο σημαίνει ότι η Χάιντουκ θα είναι επικεφαλής στον επόμενο γύρο, αν αποκλείσει τον ΠΑΟΚ.

Και οι δύο είναι μεγάλοι σύλλογοι, κατά τη δική μου άποψη η ομάδα που θα προκριθεί θα είναι εκείνη που θα προλάβει να παρουσιάσει μια εικόνα ενός έτοιμου συνόλου. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια δημόσια τοποθέτηση από πλευράς Χάιντουκ».

Για τους παίκτες-κλειδιά της Χάιντουκ: «Ο Λόβρε Κάλινιτς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι τραυματίας και δεν ξέρω αν προλάβει να είναι στη λίστα των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, οι Μάρκο Λιβάγια, Φίλιπ Κροβίνοτς, οποίος έχει περάσει και από τη Μπενφίκα και Οτζίτζα Οφόε είναι πολύ σημαντικοί για τη Χάιντουκ. Επίσης, έχει δύο πολύ καλούς εξτρέμ, τον Σαχίτι και τον Μιάκαρ. Το μεγάλο ατού της ομάδας είναι ότι δεν αλλάξει τον κορμό της, έχει πάρει μόνο δύο στόπερ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.