Καμπανιακός: Θέλει τους βαθμούς με Νίκη Βόλου-Ντεμπούτο για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου-Μεταγραφή για την Καβάλα

Χρήστος Λιάπης20 Σεπτεμβρίου 2024

Πρεμιέρα με εντός έδρας παιχνίδι για τον Καμπανιακό στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 με τους Κόκκινους της Χαλάστρας να υποδέχονται το Σάββατο στις 17.00 την Νίκη Βόλου.


Οι Βολιώτες στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια τους για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας επικράτησαν με 1-2 στην έδρα του Ατρόμητου Παλαμά και ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στην έδρα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν μεταξύ τους την περσινή αγωνιστική περίοδο δύο φορές για το Πρωτάθλημα του Πρώτου Ομίλου της Super League 2 με τον Καμπανιακό να γνωρίζει ισάριθμες ήττες με 2-0 στον Βόλο και 0-2 στην Χαλάστρα.


Το σύνολο του Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του, καλείται να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα φιλοξενώντας έναν δυνατό αντίπαλο κι έχοντας στόχο να τον κερδίσει μετά τα δύο περσινά ανεπιτυχή αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι Κόκκινοι δείχνουν σε καλή κατάσταση, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο νίκες τους στον θεσμό του Κυπέλλου και με τη βοήθεια του κόσμου τους ευελπιστούν να επεκτείνουν το σερί των νικών τους και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.


Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Μπουρουζίκας του συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς τους κ.κ. Μαλανδρή και Χρυσαϊδη από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής.

Eπαγγελματίες έγιναν οι Καράδαλης, Αλημπαρούτης και Δήμου

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τον Καμπανιακό ο Γιώργος Αλημπαρούτης. Ο γεννημένος το 2006 μεσοεπιθετικός εντάχθηκε πρόπερσι στην Β Ομάδα του Συλλόγου.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τον Καμπανιακό ο Στάθης Δήμου. Ο γεννημένος το 2006 τερματοφύλακας εντάχθηκε στην Ακαδημία του Συλλόγου σε ηλικία 14 ετών και συνδύασε, στα χρόνια που βρίσκεται σε αυτήν, την παρουσία του με όλες τις επιτυχημένες πορείες των Τμημάτων στα οποία ήταν βασικό στέλεχος. Τέταρτος με την Κ16 στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, τέταρτος με την Κ17 στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, πρώτος με την Β Ομάδα στο Πρωτάθλημα του Πρώτου Ομίλου της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2.

Μετά τους Στάθη Δήμου και Γιώργο Αλημπαρούτη ακόμα ένας νέος ποδοσφαιριστής έγινε επαγγελματίας με την φανέλα του Καμπανιακού την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καράδαλη ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του τόπου της Χαλάστρας και ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Συλλόγου από 6 χρονών.

Ο γεννημένος το 2008 ποδοσφαιριστής πέρασε από όλα τα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου αγωνιζόμενος πάντα με ηλικίες μεγαλύτερες της δικιάς του. Έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Κ16 της ΕΠΣΜ, πριν δύο χρόνια σε ηλικία 14 χρονών, στον τελικό του οποίου η ομάδα του ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο παίχτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στις διοργανώσεις που έλαβε μέρος η Κ19 του Συλλόγου, στο Πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής και στο Πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Super League 2, καταγράφοντας 34 επίσημες συμμετοχές και 6 γκολ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Νίκη Βόλου προχώρησε στην απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή Ερμή Σελιμάι.

Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 2004 στην Ελλάδα, κατάγεται από την Αλβανία και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Τον Ιούλιο του 2022 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ενώ νωρίτερα ήταν παίκτης του Πανερυθραϊκού.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Ερμή να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου.

ΑΟ KABAΛΑ

Η Α.Ο Καβάλα απέκτησε τον Βαγγέλη Κέρθι. Οι συστάσεις για τον 25χρονο μέσο είναι περιττές καθώς αποτελεί προϊόν του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟΚ Καβάλας και το 2018 αποκτήθηκε από την ομάδα, την φανέλα της οποίας φόρεσε για 3 διαδοχικά χρόνια, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και την άνοδο από την Football League. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Αλμωπο Αριδαίας και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Super League 2 με την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας.


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
Διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα, περιμένουν την παρουσία των φιλάθλων της Πιερίας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00 στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης, για την 1η αγωνιστική της SUPERLEAGUE 2 της περιόδου 2024-2025 ώστε οι παίκτες να έχουν στο πλευρό τους τον 12ο παίκτη που θα ενισχύσει τις προσπάθειες τους.

Για την αγορά των εισιτηρίων εισόδου θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια. Το πρώτο βρίσκεται στην δυτική πλευρά του σταδίου, στον κυκλικό κόμβο και θα εξυπηρετεί του φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από την Θύρα 1 με τα κάγκελα και το τουρνικέ και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα κάθονται στην κερκίδα ΘΥΡΑ 1. Τιμή εισιτηρίου Θύρας 1: 10,00€Το δεύτερο εκδοτήριο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του σταδίου, πριν από την μεταλλική πόρτα που εισέρχονται τα οχήματα. Από το εκδοτήριο αυτό μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια εισόδου οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώθηκαν ως εξής:
Εισιτήριο 5,00€ για την κερκίδα χωρίς στέγαστρο, αμέσως μετά το κυλικείο, ΘΥΡΑ 4.Εισιτήριο 10,00€ για τις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2.Εισιτήριο 20,00€ για την κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3.Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με μπλε χρώμα κάθονται στις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2.Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με χρυσό χρώμα κάθονται στην κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3.Η είσοδος για όλες τις κερκίδες θα γίνεται από την πόρτα δίπλα από το κυλικείο. Η τοποθέτηση στις κερκίδες θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου και θα ελέγχεται από τους υπευθύνους ασφαλείας (security).Οι μαθητές και τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) για την είσοδο τους θα πρέπει να προμηθευτούν από το εκδοτήριο ειδικό εισιτήριο με την ένδειξη «Μαθητικό».Τα εκδοτήρια και οι είσοδοι για τις κερκίδες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων μπήκε ο Πάνος, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Καφενζής, όπως και ο Τζίνο, ενώ εκτός είναι ο Ναούμης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.