Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β' 1-3: Πέρασε από τη Χαλάστρα με γκολάρες από Γρόσδη και Ουρτάδο

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ο ΠΑΟΚ Β' πέρασε από τη Χαλάστρα επικρατώντας με 1-3 του Καμπανιακού, για την 4η αγωνιστική της Super League 1.


Με τη δεύτερη επιτυχία του στον Α' όμιλο, ο Δικέφαλος ανέβηκε προσωρινά στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ για τους «ασπρόμαυρους» άνοιξε μόλις στο 2' ο Κανίς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ουρτάδο, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (43'), ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Β', Βασίλης Γρόσδης, πέτυχε το γκολ του αγώνα με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, πριν η μπάλα «σκάσει» στο έδαφος.

Ο MVP της αναμέτρησης, Ουρτάδο, βρήκε και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 51', με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να μειώνει σε 3-1 για τους γηπεδούχους στο 90'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καμπανιακός: Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (46′ Σαρβανίδης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (46′ Μανιός), Ντουμάνης (59′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (59′ Π. Καθάριος).

ΠΑΟΚ Β': Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′ Ρουμιάντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Καλόγερος), Κανίς (83′ Αδάμ), Σμυρλής (67′ Τσαούσης), Ουρτάδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.