Καμπανιακός: Επαγγελματίας ο Δήμου-Θέλει την πρόκριση με Ηλιούπολη

Χρήστος Λιάπης13 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τον Καμπανιακό ο Στάθης Δήμου.

 Ο γεννημένος το 2006 τερματοφύλακας εντάχθηκε στην Ακαδημία του Συλλόγου σε ηλικία 14 ετών και συνδύασε, στα χρόνια που βρίσκεται σε αυτήν, την παρουσία του με όλες τις επιτυχημένες πορείες των Τμημάτων στα οποία ήταν βασικό στέλεχος. Τέταρτος με την Κ16 στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, τέταρτος με την Κ17 στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, πρώτος με την Β Ομάδα στο Πρωτάθλημα του Πρώτου Ομίλου της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2.


H παρουσία εντός αγωνιστικού χώρου όσο και ο γενικότερος τρόπος λειτουργίας και συμπεριφοράς του μόνο απαρατήρητα δε θα μπορούσαν να περάσουν από τους προπονητές και τους ιθύνοντες του Συλλόγου με τον Κώστα Γεωργιάδη και Στέφανο Αϊβαλιώτη να δίνουν την τελική συγκατάθεση ώστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να γίνει επαγγελματίας φορώντας τη φανέλα του Καμπανιακού.

TO ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Το πρώτο του εντός έδρας φετινό επίσημο παιχνίδι δίνει το απόγευμα του Σαββάτου ο Καμπανιακός, ο οποίος υποδέχεται στο γήπεδό του στις 16.30 την ΠΑΕ Ηλιούπολη στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας.


Η ΠΑΕ Ηλιούπολη επικράτησε, στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, την Δευτέρα εκτός έδρας της Θύελλας Χαλκειού με 0-3. Η ομάδα της πρωτεύουσας την περσινή σεζόν τερμάτισε πέμπτη στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος του Δεύτερου Ομίλου της Super League 2 ενώ κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλο προβιβασμού σε ισοβαθμία με τον Ιωνικό. Στο τιμόνι της ομάδας από τον Ιούλιο βρίσκεται ο Σάκης Παπαβασιλείου.


Ο Καμπανιακός από την πλευρά του θέλει να συνδυάσει την πρώτη του φετινή επίσημη εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του με νίκη και να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην προσπάθειά του αυτή ο Κώστας Γεωργιάδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να τεσταριστεί η ετοιμότητα της ομάδας μια βδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2.


Την αναμέτρηση θα διευθύνει η κ.Τσιοφλίκη με βοηθούς τους κ.κ. Δεδικούση και Βαλιώτη, άπαντες από τον σύνδεσμο Λάρισας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.