Καμπάκης για Σκίουρους: «Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2024

Οι Σκίουροι βρίσκονται στην 6η θέση του 4ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και είναι στο -10 από την δεύτερη Αναγέννηση Ν. Επιβατών και στο -11 από την πρωτοπόρο ΜΠΑΜ. Ο Θεοφάνης Καμπάκης των Σκίουρων μίλησε για την πορεία της ομάδας, με τον 21χρονο μπακ-χαφ να μετράει φέτος τέσσερα γκολ και εννιά ασίστ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον Παύλο Κερασιώτη: «Είμαι αθλητής από τα σπλάχνα της ομάδας. Ηρθα σε πολύ μικρή ηλικία και η πορεία μου μετράει συνολικά σχεδόν μια δεκαετία».

Πως κρίνεις την φετινή πορεία και γενικότερα το πλάνο της ομάδας;

«Η φετινή πορεία της ομάδας είναι παρά πολύ καλή αλλά δυστυχώς και άτυχη ταυτόχρονα. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια, αλλά με δουλειά και πίστη στους εαυτούς μας πιστεύω θα δικαιωθούμε. Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Οσο αναφορά το πλάνο της ομάδας, θέλω να δώσω τα εύσημα στους προπονητές μου Δαμιανό Αντωνίου και Βασίλη Μπούρκα αλλά και στους ιδρυτές της ομάδας Δημήτρη Τσιώνα και Παναγιώτη Νίτση η οποίοι έχουν στόχο η ομάδα να απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες και κυρίως παιδιά από την ακαδημία, για αυτό τον λόγο έχουμε και αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας».

Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα;

«Μπορεί να διεκδικήσει και την άνοδο. Υπάρχει ένα παρά πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ μας που πιστεύω αυτό είναι το παν. Απλώς πιστεύω ότι πρέπει να πιστέψουμε λίγο παραπάνω στους εαυτούς μας και στις δυνατότητες μας και να το διασκεδάσουμε ακόμα περισσότερο.

Σε προσωπικό επίπεδο πως εξελίσσεται η χρονιά;

«Σε προσωπικό επίπεδο η χρόνια εξελίσσεται παρά πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου η σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις δεν θα μπορούσαν να ήταν το ίδιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.