Καμπάκης για Σκίουρους: «Η χρονιά έκλεισε αισιόδοξα»

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Οι Σκίουροι τερμάτισαν στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Ο Θεοφάνης Καμπάκης, ποδοσφαιριστής των Σκίουρων μέτρησε φέτος τέσσερα γκολ και μοίρασε 16 ασίστ, βοηθώντας παραγωγικά την ομάδα του. 

Ο Καμπάκης μιλώντας για την πορεία του συλλόγου τη φετινή περίοδο, είπε στον Παύλο Κερασιώτη: «Η χρονιά φέτος έκλεισε αισιόδοξα όσο αναφορά και το ομαδικό αλλά και το ατομικό σύνολο. 

Οπως είδατε το ρόστερ της ομάδας μας αποτελούνταν από νεαρά παιδιά της Ακαδημίας τα οποία στελέχωσαν την ομάδα του αντρικού. Στόχος της είναι να γίνεται αυτό κάθε χρόνο με τα νεαρά παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής αλλά και εμπειρίες έτσι ώστε να μπορούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. 

Το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας και ειδικότερα ο δικός μας όμιλος φέτος είχε πολλά έντονα και πλούσια σε θέαμα ματς. Υπήρχαν αρκετές ομάδες που έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι και του χρόνου να παραμείνει αυτή η εικόνα». 

Ακόμη, αναφορικά με την χρονιά σε ατομικό επίπεδο, είπε: «Η χρονιά φέτος όσον αφορά το ατομικό κομμάτι κύλησε καλύτερα απ’ όσο περίμενα. Με βοήθησαν παρά πολύ οι προπονητές μου σε θέματα ψυχολογίας αλλά και προπόνησης. Πιστεύω ως ένας από τους μεγαλύτερους στην ομάδα βοήθησα αρκετά τα νεαρά παιδιά όσο έχει να κάνει σε θέματα εμπειρίας αλλά και ψυχολογίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.