Καμιά συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς - «Ανεδαφικά δημοσιεύματα»

Παναγιώτα Απέργη11 Ιουνίου 2024

Το ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δυο κόμματα, κάνοντας λόγο για ανεδαφικά δημοσιεύματα του Τύπου.

Κατά πληροφορίες, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι ανυπόστατες, καθώς το κόμμα πορεύεται με ανοικτά τα χαρτιά του και όχι με παρασκηνιακές συμφωνίες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη το κόμμα θέτει ως πρώτη προτεραιότητά της την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και όχι η συζήτηση για την κεντροαριστερά, που είναι ένα θέμα σοβαρό που «δεν πρέπει να εκφυλιστεί».

Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς 

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Έφη Αχτσιόγλου.

Όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν.

[...] Η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές. Τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας.

Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα.

Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.