Καμία έκπληξη: Με κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2023

Ανατροπή δεδομένων στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ καθώς θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου όπως έγινε γνωστό στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν προκαλεί πάντως ιδιαίτερη έκπληξη, αφού τις προηγούμενες μέρες είχε διαφανεί αυτή η τάση, από τις κινήσεις των «ερυθρόλευκων» που είδαν το... παραθυράκι και δεν θα παίξουν κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι της Κυριακής (5/11).

Η εκδίκαση για την πρωτόδικη τιμωρία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3/11). Οι δύο ομάδες πήραν προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) στις 12:00. Η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Η διαδικασία διήρκησε περίπου 2.5 ώρες. Αρχικά ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα να μη συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στη διαδικασία, το οποίο δεν έγινε δεκτό από την Επιτροπή.

Στο τέλος της εκδίκασης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, αφού έδωσε τις προθεσμίες για τα υπομνήματα, είπε ότι επειδή έχει αλλάξει ο κανονισμός ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους φιλάθλους του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.