Καμαρά-Σβαμπ, Κουλιεράκης-Εκόνγκ και άλλα ενδιαφέροντα

Γιώργος Ζαΐρης06 Ιουλίου 2024

Αν επιβεβαιωθούν οι ενδεκάδες που δοκίμασε χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τις δούμε στον αγωνιστικό χώρο για το σημερινό φιλικό με την Χιμπέρνιαν, προφανώς και θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον δυο... δίδυμα που μάλιστα θα παίξουν και στην ίδια ενδεκάδα.

Αναφέρομαι αρχικά στον Καμαρά μαζί με τον Σβαμπ. Δυο ποδοσφαιριστές που σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί άμεσα ο Μεϊτέ, είναι πολύ πιθανόν να τους δούμε βασικούς στις 24 Ιουλίου στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του CHL. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς συνεργάζονται και κυρίως έχοντας την εικόνα τους μέσα από τις προπονήσεις τις οποίες έχω και την τύχη να παρακολουθώ εδώ στην Ολλανδία.

 Ο Αυστριακός συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, ο Καμαρά μέρα με τη μέρα ανεβαίνει και μπορείτε να διαβάσετε και σχετικό ρεπορτάζ για το τι έκανε σήμερα μέσα από το ρεπορτάζ της "Μ". Το ίδιο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και το δίδυμο Κουλιεράκη-Εκόνγκ. 

Το σημειώνω αυτό γιατί με αυτούς τους δυο κεντρικούς αμυντικούς άρχισε την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό του Νιγηριανού δεν τον ξαναείδαμε και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα να "ξαναβρεθούν" ανεξάρτητα του αν περιμένουμε στην Ολλανδία την άφιξη του Κεντζιόρα με ότι αυτό συνεπάγεται ότι θα δρομολογήσει αυτή για τα σχέδια του Λουτσέσκου. 

Παράλληλα η τριάδα μπροστά, με Ντεσπόντοφ, Τάισον και Μπράντον Τόμας, κάλλιστα μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, το έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν πολλές φορές. 

Σήμερα ο ΠΑΟΚ παίζει απέναντι σε μια ομάδα που στις 13 Ιουλίου δίνει ματς επίσημο και επομένως η Χιμπέρνιαν, είναι πιο έτοιμη για τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι επίσης χρήσιμο για να βγάλει ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.