Καμαρά: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2024

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αλλά και τους στόχους του για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε γνωστούς ο Μαντί Καμαρά. Ο 27χρονος μέσος υποστήριξε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα να διευκολύνει τους στόχους της ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να φτάσει η ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, που γνωρίζω σιγά σιγά τους συμπαίκτες μου και συνεργάζομαι με τον προπονητή. Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέση σε Ελλάδα και Ευρώπη», είπε αρχικά ο Μαντί Καμαρά και στη συνέχεια πρόσθεσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Έκανα καλή πορεία με τον Ολυμπιακό όσο έπαιξα εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νεανική ομάδα και θα προσαρμοστώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ποιοι είναι αυτοί ειναι οι στόχοι που έχει θέσει με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίζουμε κάθε αγώνα και σε βάθος χρόνο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.