Καμαρά: «Μου αρέσει να κυνηγώ το γκολ» - Η κορυφή και το... καρπούζι

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Ο Μαντί Καμαρά ήρθε από τον πάγκο και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη κορυφής του ΠΑΟΚ στην έδρα του Λεβαδειακού πριν ο Στέφαν Σβαμπ ''κλειδώσει'' το τρίποντο, με τον μέσο από τη Γουινέα να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του μετά το τέλος της αναμέτρησης εκεί όπου τα πειράγματα των συμπαικτών του έδιναν και έπαιρναν.

Από το παρατσούκλι... καρπούζι μέχρι το αντίπαλο τρίτο που φαίνεται να του ταιριάζει ''γάντι'' ο Μαντί Καμαρά μίλησε για την κρισιμότητα της νίκης που ήρθε, τη δική του προσαρμογή αλλά και την ευεργετική διακοπή των Εθνικών Ομάδων.

Για την αναμέτρηση και τους τρεις πόντους που ήρθαν στην ομάδα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ένα σκληρό παιχνίδι, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη η οποία συνοδεύτηκε από του τρεις βαθμούς και βρισκόμαστε πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Για το ότι έρχεται ξανά από πίσω και κρίνει ένα ακόμα παιχνίδι μετά από αυτό εκτός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο: «Το σημαντικότερο για εμάς είναι το ότι ήρθαν οι τρεις πόντοι και όχι το ότι ήμουν εγώ που βρήκα δίχτυα».

Τι προσφέρει αυτή η νίκη και η... μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας; 

«Νομίζω ότι μας δίνει πολλά αυτή η νίκη και η κορυφή της βαθμολογίας στην οποία βρισκόμαστε τώρα, μας προσφέρει μία ηρεμία και νιώθουμε ευχάριστα. Μπροστά μας υπάρχει η διακοπή των Εθνικών ομάδων και όταν επιστρέψουμε από αυτή θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι και καλύτεροι μετά το πέρας της διακοπής».

Όσο για τα πειράγματα από τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η απάντηση ήταν απολαυστική:

 «Οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν καρπούζι για κάποιο λόγο...».

Βλέπουμε ότι τα πηγαίνεις εξαιρετικά στο αντίπαλο τρίτο, μήπως σου ταιριάζει καλύτερα; «Μου αρέσει πολύ να επιτίθεμαι , να κυνηγάω το γκολ στην αντίπαλη περιοχή, αλλά αν η ομάδα χρειάζεται και τα αμυντικά μου καθήκοντα, εγώ είμαι εδώ για αυτά και να βοηθήσω την ομάδα».

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος είχε ζητήσει λίγο χρόνο για να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, καθώς και για το αν αυτή είναι η καλύτερή του έκδοση μέχρι στιγμής:

 «Είμαστε ένα νέο γκρουπ, νέοι ποδοσφαιριστές, νιώθω και εγώ πολύ καλά αυτή την περίοδο. Αγωνίζομαι κάθε φορά με νέο παρτενέρ στο κέντρο, αγωνιζόμουν επί σειρά ετών σε μία άλλη ομάδα, οπότε χρειάζομαι να μάθω κι εγώ τον τρόπο της ομάδας και των συμπαικτών μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.