Καμαρά: Γιατί αντικαταστάθηκε στον αγώνα της Εθνικής Γουινέας

Γιώργος Καστάνης16 Οκτωβρίου 2024

Ο Μαντί Καμαρά μετά τον ΠΑΟΚκαι τις ουσιαστικές του εμφανίσεις και με κομβικά γκολ που έδωσαν πολύτιμες νίκες στον Δικέφαλο (με τον Ατρόμητο αλλά και με τον Λεβαδειακό), επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία, στα παιχνίδια της Γουινέας με αντίπαλο την Αιθιοπία. Αντικαταστάθηκε όμως στο 61ο λεπτό της τελευταίας αναμέτρησης. Για ποιόν λόγο;
Ας δούμε αναλυτικά τα δεδομένα. Ο Καμαρά στο πρώτο παιχνίδι της Γουινέας με αντίπαλο την Αιθιοπία έδωσε μαγική ασιστ στην ευρεία νίκη της εθνικής του, με σκορ 4-1, για τα προκριματικά του Copa Africa.

Τρεις μέρες αργότερα, ο Καμαρά ήταν και πάλι στις αρχικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γουινέας με αντίπαλο εκ νέου την Αιθιοπία. Μάλιστα εκτέλεσε το φάουλ, από το οποίο έγινε το 2-0 της Γουινέας.

Στο 61ο λεπτό της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο έμπειρος χαφ έγινε αλλαγή. Μάλιστα τα ΜΜΕ της χώρας του ανέφεραν πως αυτή η κίνηση έγινε για προληπτικούς λόγους: «Ο Μαντί Καμαρά έκανε θεραπεία την προηγούμενη ημέρα του αγώνα και το πρωινό της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ του τηλεφώνησε χθες για να μάθει τα νέα του και την κατάστασή του πριν από το παιχνίδι. Βγήκε προληπτικά. Όχι ως επιλογή τακτικής ή ανάγνωσης του παιχνιδιού».

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν την επιστροφή του Καμαρά στη Θεσσαλονίκη. Ο παίκτης θα εξεταστεί εκ νέου, θα διαπιστωθεί εάν όλα είναι καλά. Και θα αποφασιστεί από την τεχνική ηγεσία, εάν τελικά ο παίκτης θα συμπεριληφθεί στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας για το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Το σημαντικό, παρά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στον ΠΑΟΚ, είναι να διατηρείται ο παίκτης σε καλή κατάσταση. Χωρίς ενοχλήσεις και πιθανότητα τραυματισμού. Αυτό το τελευταίο, θα διαπιστωθεί με την έλευσή του στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.