Μαντί Καμαρά: Πού τον «στέλνουν» οι Γάλλοι

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Η επικείμενη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά έχει πάρει μορφή... πλειστηριασμού, αφού δεκάδες είναι τα ονόματα ομάδων που έχουν ακουστεί πως τον διεκδικούν, με τον ΠΑΟΚ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Πάντως, παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι πιστεύουν πως βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την Τούμπα, στην Γαλλία εμπλέκουν το όνομά του και με άλλες ομάδες.

Μια από τις ομάδες που είχε εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για τον μέχρι πρότινος παίκτη του Ολυμπιακού ήταν η Λανς, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να οδηγούν σε αδιέξοδο.

Όπως, μάλιστα, ανέφεραν τα δημοσιεύματα από την Γαλλία: «Ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του έλαβαν μια πρόταση από τη Λανς, η οποία δεν τους ικανοποίησε. Επιπλέον, ένα ζήτημα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα εμπόδισε τις διαπραγματεύσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το Foot Mercato, που έγραψε για ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Ligue 1 και συγκεκριμένα των Λανς, Λιλ και Σεντ Ετιέν για τον 27χρονο χαφ από τη Γουινέα. Η Λανς πρωτοστάτησε στη δημιουργία των πρώτων επαφών με τον παίκτη αλλά η υπόθεση δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν.

Παρόλα αυτά, στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε και το ρεπορτάζ περί προφορικής συμφωνίας του παίκτη με τον ΠΑΟΚ, κάτι που μένει να αποδειχθεί αν αποτελέσει είδηση τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.