Το επίσημο αντίο του Καμαρά στον Ολυμπιακό και το κάλεσμα των ΠΑΟΚτσήδων να έρθει στην Τούμπα

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Μαντί Καμαρά τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να πει «αντίο» σε ένα τόσο σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας του.

«Το να σε αποχαιρετήσω δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένας μεγάλος 'ναός' γνώσης για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατέληγε σ' αυτό, όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο. Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κατακτώ πολλά τρόπαια.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά . Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και εύχομαι καλή επιτυχία στον σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στην ανάρτηση του δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που έσπευσαν να του ζητήσουν να έρθει στην Τούμπα και να βοηθήσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.