Καλύτερα ο Τσιφτσής, γιατί δεν μπαίνει ακόμη στις προπονήσεις ο Μπράντον

Κώστας Πετρωτός19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και την σημερινή (19/9) προπόνησή του στην Νέα Μεσημβρία και στο μπλοκάκι του Ραζβάν Λουτσέσκου υπάρχουν σταθερά δύο ονόματα απόντων: ο Μπράντον Τόμας και ο Αντώνης Τσιφτσής

Ο Ισπανός επιθετικός που είχε υποστεί ένα διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, στις εξετάσεις που έχει κάνει φαίνεται ότι είναι καλά, όμως, ακόμη νιώθει ενοχλήσεις όταν δοκιμάζει το πόδι του στο γήπεδο (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και ένας ιδιαιτέρως κινητικός ποδοσφαιριστής), γι’ αυτό και σήμερα δούλεψε και πάλι στο γυμναστήριο και την πισίνα. 

Θα είναι εκτός πλάνου και πάλι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον Βόλο και όλη η προσπάθεια γίνεται για να προλάβει το ματς με την Γαλατασάραι.

Όσον αφορά στον Αντώνη Τσιφτσή, οι ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα δεν είναι τόσο έντονες και σε αυτό βοήθησε και η ένεση που έχει κάνει, φυσικά όμως και αυτός έκαν ατομικό πρόγραμμα.

Όσο για το σημερινό, πρόγραμμα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ενημέρωσή της «άρχισε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, πριν η ομάδα ασχοληθεί με το τακτικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα με την ανάπτυξη και την επιθετική λειτουργία, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια. Στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.»

Αύριο (20/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 15:45 στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για Βόλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.