«Καλός διαιτητής ο Πούτρος, δε διστάζει να πάρει μεγάλες αποφάσεις»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δανός δημοσιογράφος Τρόελς Μπάγκερ και σκιαγράφησε το προφίλ του συμπατριώτη του διαιτητή Σάντι Πούτρος που θα βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ.

«Ο Σάντι Πούτρος είναι διαιτητής που δε διστάζει να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Αν χρειαστεί να αποβάλλει κάποιον παίκτη θα το κάνει, αν τον καλέσει το VAR στην περίπτωση που διαφωνεί με την αρχική απόφασή του, δε θα διστάσει να την αλλάξει. Δεν κρύβεται, θα πάρει τις σωστές αποφάσεις. Είναι διαιτητής που τα πήγε πολύ καλά στα διεθνή παιχνίδια που διηύθυνε όπως και στην Κύπρο όπου σφύριξε αγώνες του πρωταθλήματος.

Καταλαβαίνω γιατί ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό με τα προβλήματα με την αποχή των διαιτητών και τις δυσκολίες διεξαγωγής των αγώνων απευθύνεται σε ξένους διαιτητές, είναι μια καλή κίνηση. Θα τα πάει καλά ο Πούτρος, είναι διαιτητής που δεν φοβάται και εκτιμώ ότι θα είναι ενδιαφέρον να τον δούμε στο Άρης-ΠΑΟΚ. Θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να φτάσει κάποτε σε ένα σημείο να μη χρειάζεται να καλεί ξένους διαιτητές» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τρόελς Μπάγκερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.