Καλογερόπουλος: «Αδικηθήκαμε από τη διαιτησία, ο ΠΑΟΚ έπαιξε σκληρά»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Στο χαμένο πέναλτι του Άλτμαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στις δηλώσεις του, ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Αλέξης Καλογερόπουλος. 

Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός των Θεσσαλών, αναφέρθηκε και στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Δικεφάλου, τονίζοντας ότι ο διαιτητής τους χάρισε αρκετές κίτρινες κάρτες.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Αν βάζαμε το πέναλτι, θα ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έγινε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές μπαίνει και κάποιες όχι. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια όμως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και γι' αυτό χάσαμε. Πραγματικά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Πρέπει να κυνηγήσουμε τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, για να μην συνεχίσουμε να είμαστε σε αυτή την δύσκολη θέση.

Ο προπονητής μας προσπαθεί να μας δείξει κάποια πράγματα στην προπόνηση, έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε με τριάδα στην άμυνα, αλλά και με τετράδα. Τα λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο, αν και σήμερα αδικηθήκαμε και από τον διαιτητή. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει περισσότερες από μια κίτρινη κάρτα, γιατί έπαιξε πολύ σκληρά, ειδικά με κάτι αγκωνιές, αλλά πρέπει και οφείλουμε να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.