Έφυγε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής

Γιώργος Καστάνης30 Μαρτίου 2024

Έφυγε από κοντά μας ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής. Ένας άνθρωπος που υπέρ αγαπούσε τον Δικέφαλο και τον ακολουθούσε πιστά σε όλα τα παιχνίδια επί δεκαετίες. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ευρύτατα γνωστός στους φίλους του ΠΑΟΚ ως Παπέν δεν είναι πια εδώ. 

Έφυγε σε ηλικία 65 ετών προκαλώντας θλίψη και έντονη συγκίνηση. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν ένας εκ των συνιδρυτών της εφημερίδας «ο ΠΑΟΚτσής» που κυκλοφορούσε στα περίπτερα της Βόρειας Ελλάδας. Αμέτρητες οι ιστορίες για τον ΠΑΟΚ. Διατέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών στον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας.

Ο Αντώνης Κλαδάς που διατέλεσε πρόεδρος στην θύρα 4 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Μια ανάρτηση που ράγισε καρδιές.... Και την συνόδευσε με την φωτογραφία που βλέπετε στο θέμα που δημοσιεύουμε.

Καλό παράδεισο στον Γιώργο Παπαδόπουλο. Έναν πραγματικό αγωνιστή ιδεολόγο και παθιασμένο αθεράπευτα ΠΑΟΚτσή. Θα μείνει αθάνατος στις μνήμες όλων.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Παπαδόπουλου, του γνωστού και αγαπητού στον κόσμο του ΠΑΟΚ «Παπέν». Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, ο αθεράπευτος ρομαντισμός του, θα γράψουν το όνομα του με ανεξίτηλα γράμματα δίπλα σε αυτό του Θωμά Μαυρομιχάλη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει....»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.