Καλλιστεία Μις Νότια Αφρική: Σάλος με καλλονή που αποσύρθηκε

Metrosport Team10 Αυγούστου 2024

Την υποψηφιότητά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Νότια Αφρική αναγκάστηκε να αποσυρθεί η Τσιντίμα Αντετσίνα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την εθνικότητά της.

Όπως ανέφερε η Αντετσίνα το Υπουργείο Εσωτερικών υποστήριξε ότι η μητέρα της πιθανόν έκλεψε την ταυτότητα μια άλλης γυναίκας για να γίνει υπήκοος της Νότιας Αφρικής, σημειώνοντας ότι σε καμιά περίπτωση η 23χρονη δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο ανέφερε ότι μέχρι στιγμής είχε διαπιστώσει ότι η ταυτότητα μιας «αθώας» Νοτιοαφρικανής «ενδέχεται να έχει κλαπεί» από τη μητέρα της Αντετσίνα, η οποία «δεν θα μπορούσε να έχει συμμετάσχει στις φερόμενες παράνομες ενέργειες της μητέρας της, καθώς ήταν βρέφος εκείνη την εποχή». 

Μεταξύ των πιο σκληρών επικριτών ήταν ο υπουργός Τεχνών και Πολιτισμού, Γκέιτον Μακένζι, του οποίου το ακροδεξιό κόμμα κέρδισε το 2% των ψήφων στις εκλογές του Μαΐου, με τη μετανάστευση να αποτελεί Νο1 θέμα στην ατζέντα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 23χρονη Τσιντίμα Αντετσίνα είναι φοιτήτρια νομικής και δήλωσε ότι γεννήθηκε στο Σοβέτο, μια κωμόπολη δίπλα στο Γιοχάνεσμπουργκ, ενώ μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν. 

Σε συνεντεύξεις της στα μέσα ενημέρωσης εξήγησε ότι ο πατέρας της ήταν Νιγηριανός και η μητέρα της Νοτιοαφρικανή με καταγωγή από τη Μοζαμβίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.