Καλλιακμάνης: «Μάλλον ο Μπάλντοκ έβγαλε αφρούς απ' το στόμα- Βρέθηκαν δύο ποτήρια στο τραπεζάκι»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ξετυλίγοντας το κουβάρι του ρεπορτάζ αναφορικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον αέρα του Metropolis 95.5, αποκάλυψε πως: «Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μέσα  μπρούμητα στον πάτο της πισίνας. Εκεί οι αστυνομικοί τον ανέσυραν και διαπίστωσαν πως μάλλον έβγαλε αφρούς από το στόμα οπότε είχε ήδη καταλήξει. Προσπάθησαν αν τον επαναφέρουν όμως είχε ήδη καταλήξει αρκετή ώρα πριν. 

Εξετάζονται οι αιτίες του θανάτου του, αν ήταν ανακοπή, ή πνιγμός ή οτιδήποτε άλλο. Φαίνεται πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Στην αρχή την υπόθεση πήρε το τμήμα τάξης Γλυφάδας αλλά μετά μεταφέρθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας για να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

Υπάρχουν περιστρεφόμενες κάμερες στο σημείο. Σε μια στιγμή δείχνουν πως για μια με μιάμιση ώρα ο ποδοσφαιριστής βούτηξε στη πισίνα αλλά μετά η κάμερα γύρισε και ξαναήρθε στο ίδιο σημείο μετά από 3 ώρες. Εκεί δεν φαινόταν καν, οπότε πάει να πει πως είχε καταλήξει και ήταν ήδη στον πάτο της πισίνας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με τη σύζυγό του βρήκαν το πτώμα του. Δίπλα στη πισίνα υπήρχε και ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και ένα μπουκάλι από οινοπνευματώδη ποτό. Η πρώτη εντύπωση του ιατροδικαστή που έφτασε στο σημείο, είπε ότι μάλλον κατέληξε από άλλη αιτία και όχι εγκληματική ενέργεια. Τώρα περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.