Κορέια: «Εφόσον, κινηθεί ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γκουβέια, θα είναι μία πολύ καλή μεταγραφή - Αυτά ζητάει η Μπενφίκα»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Η πορτογαλική εφημερίδα Record αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει δίαυλο επικοινωνίας με την Μπενφίκα για την περίπτωση του Τιάγκο Γκουβέια. 

Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά της επίθεσης, και σύμφωνα με τους Πορτογάλους για την περίπτωση του ενδιαφέρονται τόσο ο Δικέφαλος του Βορρά, όσο και η Άντερλεχτ, με τις «δύο ομάδες να έχουν κάνει ήδη την έρευνα τους για τον νεαρό ποδοσφαιριστώ των ''αετών'', όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα Μ.Μ.Ε. από την ιβηρική χώρα. 

Με αφορμή το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γκουβέια, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο Μιγκέλ Κορέια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ''Μπορεί να είναι μικρός ηλιακά, όμως ο Τιάγκο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέρυσι πέτυχε τέσσερα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Εφόσον, κινηθεί ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή του θα είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον Δικέφαλο. 

Αύριο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της Μπενφίκα, η οποία έχει πλαφόν δέκα εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει σε κάποιον σύλλογο. Βέβαια, μπορεί και να τον παραχωρήσει ως δανεικό σε κάποια ομάδα ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του''.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.