Καλή αρχή για Καμπανιακό και ΠΑΣ Γιάννενα, συγχαρητήρια ΠΑΕ ΑΕΛ

Χρήστος Λιάπης22 Σεπτεμβρίου 2024


Nίκη με ανατροπή πέτυχε η ΑΕΛ επικρατώντας στο φινάλε της Καβάλας με 2-1 και ξεκίνησε με το δεξί στο Πρωτάθλημα της Super Legue 2.

 Η ΠΑΕ AΕΛ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας για τη νίκη εναντίον της Καβάλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SL2. Ακόμη επισημαίνει: «Πολλές ευχαριστίες επίσης σε όλους τους εξαίρετους φιλάθλους της, που στήριξαν την ομάδα με την ψυχή τους και τήρησαν απαρέγκλιτα όλες τις διατάξεις του αθλητικού νόμου. Μοναδική παραφωνία όπως αναφέρει ήταν η στάση μερίδας των αστυνομικών δυνάμεων, έξω από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ. Προφανώς κάποια στελέχη της ελληνικής αστυνομίας στην προσπάθειά τους να τηρήσουν το νόμο και την τάξη έχασαν την ψυχραιμία τους, αγνοώντας ότι εντός των θυρών των οργανωμένων οπαδών υπήρχαν μεταξύ άλλων γονείς και παιδιά. Είμαστε από εκείνους που πιστεύουμε πως η ύπαρξη ενδεχόμενων αντεγκλήσεων δεν πατάσσεται με τη βία, πόσω μάλλον όταν ο διάλογος μεταξύ των εμπλεκομένων δεν έχει εξαντληθεί»


Καμπανιακός-Νίκη Βόλου 2-0

Καλή αρχή στο πρωτάθλημα για τον Καμπανιακό που επικράτησε της Νίκης Βόλου με 2-0.

Πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Πέττα στο 48’ και του Φροσύνη στο 79’.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Ντουμάνης, Παπαστεριανός, Σέχου, Κολλαράς, Φροσύνης, Ν. Καθάριος (32' Πέττας), Σαρβανίδης (88' Παπακωνσταντίνου), Έππας, Γαρύφαλλος (88' Διαμαντόπουλος), Κωτσόπουλος (77' Μανιός).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Σούλης, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κούφας (76' Βερνάρδος), Γκαντέλιο, Σίλβα, Σαλαμούρας (55' Λίταινας), Τσιλιγγίρης, Αρίας (81' Ματάους), Σπυρίδης (55' Δούμτσης), Τζιώρας (81' Κάρλος).

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Οποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε στην Κατερίνη και αυτός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με 0-1

Ένα πέναλτι έκρινε το παρθενικό παιχνίδι του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου στην SL2. Στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο που πέρσι έπαιζε στη μεγάλη κατηγορία .

Με την συμπλήρωση των δέκα πρώτων λεπτών το σουτ του Κριεμάντι πέρασε ψηλά άουτ. Στο 26΄στην πρώτη φάση του ΠΑΣ ο Σομποτσίνσκι πήρε την κεφαλιά σε κόρνερ του Λούπα, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια του Καραγκιόζη. Στο 27΄καλό διαγώνιο σουτ του Σόρια με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να αποκρούει και η μπάλα να απομακρύνεται.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σουτ του Σόρια στο 60' μετά απο κόντρες σε φάουλ εξουδετέρωσε εύκολα ο Καραγκιόζης ενώ 2 λεπτά αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας του Εθνικού έβγαλε σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Χάινριχ. Στο 66΄ο ΠΑΣ θα κερδίσει πέναλτι όταν ο Τζίνο έπεσε μέσα στην περιοχή και ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 0-1.

Στο 75΄ο Μπάλλας θα βγάλει τον Τουλίκα μόνο του απέναντι στον Αθανασίου με τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού να σουτάρει δυνατά και τον τερματοφύλακα της ομάδας των Ιωαννίνων να διώχνει με τα πόδια σώζοντας την εστία του. Στο 81΄οι παίκτες του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Σιατραβάνη, σε μια φάση που και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης της. Στο 88΄το σουτ του Τουλίκα θα εξουδετερώσει ο Αθανασίου.

Διαιτητής ο Τικόζογλου με βοηθούς τους Βαλιώτη και Δεδικούση. 4ος ο Δρακίδης

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής):

Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Γιαλαμίδης, Κλιγγόπουλος, Μπάλλας (84΄Τσουμάνης), Μπούζας, Κριεμάντι (60΄Πανίδης), Σιατραβάνης, Κόκκορης (72΄Κριμιτζάς), Νότας (72΄Τουλίκας Γιώργ.)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ρενέ Πόμς): Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Λούπας, Μπεγκάλα, Τζίνο, Χάινριχ (85΄Λέο), Αθανασίου (70΄Νικολιάς)., Μάντζης (58΄Σέποβιτς)



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.