Καλαφάτης: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θέλει υποστήριξη»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024


Ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης παραβρέθηκε στην εκδήλωση της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο φινάλε της εκδήλωσης τόνισε: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θέλει υποστήριξη. Το οικονομικό πάντα είναι το ζητούμενο. Θα πρέπει να γίνει πιο εξωστρεφές το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να στραφεί πιο επαγγελματικά στις επιχειρήσεις ώστε και οι επιχειρήσεις στηρίζοντας το, να έχουν και αυτές κάποιο όφελος μέσα από τη δημοσιότητα.

Θα πρέπει να γίνει πιο επαγγελματική η νοοτροπία, όχι να γίνει επαγγελματικό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η κυβέρνηση πάντα προσπαθεί να βρει λύσεις. Αμα χρειαστεί να μεσολαβήσω να ακουστεί η φωνή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον Γιάννη Βρούτση πολύ ευχαρίστως.

Πάντα θα πρέπει υπάρχει στήριξη όσο το δυνατόν και μεγαλύτερη και με διαφάνεια, της πολιτείας προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Ο Σταύρος Καλαφάτης ενημερώθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με την υποχρέωση των σωματείων της Β’ και Γ’ κατηγορίας να έχουν προπονητή με δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β και με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Θα εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια το ζήτημα που έχει προκύψει και θα προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες προς το Υπουργείο Αθλητισμού»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.