Κακοκαιρία Bettina: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες- Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (25/11) η κακοκαιρία Bettina. Χιόνια, τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις άνεμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρικού φαινομένου που ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του. Μάλιστα, στα λευκά έχουν ντυθεί πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο, δημιουργώντας και κάποια προβλήματα.

Στη Φλώρινα από νωρίς το έστρωσε κανονικά ακόμη και μέσα στην πόλη, ενώ ίδια ήταν η εικόνα και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας όπως η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα. Στον δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαΐδας υπήρξαν αναφορές για αποκλεισμένα οχήματα, όπως και στο Νυμφαίο στην Φλώρινα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ επισκέπτες με τα αυτοκίνητά τους αποκλείστηκαν στο χωριό. 

Το ίδιο είχε συμβεί και στην Πέλλα στον δρόμο από τον Άγιο Αθανάσιο ως τα Λουτρά Πόζαρ, όπου λεωφορείο που περίπου 40 επιβάτες εγκλωβίστηκε στα χιόνια και χρειάστηκε η επέμβαση εκχιονιστικών για να απελευθερωθεί.

Χιόνια έπεσαν και στα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης.

Στα «λευκά» ντύθηκαν Χορτιάτης, Ωραιόκαστρο, Φίλυρο και άλλες περιοχές, χωρίς ωστόσο να εμφανιστούν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κάποια προβλήματα. Γενικότερα, ο κρατικός μηχανισμός είναι σε εγρήγορση και τα εκχιονίστηκα μηχανήματα επιχειρούν προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.