Κακλαμάνης κατά Παλαιστινιακής Παροικίας: «Δεν έχουν θέση στην Ελλάδα»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Την ενόχλησή του με την ανάρτηση της Παλαιστινιακής Παροικίας, η οποία έβαλε κατά του Ιωνά Καρούση, του 26χρονου Έλληνα που σκοτώθηκε στη Γιάφα από πυρά τρομοκρατών, εξέφρασε με τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σημειώνεται πως η Παλαιστινιακή Παροικία μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από συγγενείς του 26χρονου ανασκεύασε και κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση, ωστόσο, οι άσχημες εντυπώσεις δεν έσβησαν.

«Ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ. Ήταν, μέλος του ισραηλινού στρατού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Παλαιστινιακή Παροικία προκαλώντας κύμα αντιδράσεων.

Από την πλευρά του, ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» της Αναστασίας Γιάμαλη υποστήριξε πως οι συντάκτες της ανακοίνωσης δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα.

«Έχω εξοργιστεί πάρα πολύ με την ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Παροικίας για αυτά που είπαν για τον Ιωνά. Το θεωρώ απαράδεκτο. 

Δεν ανασκεύασαν τίποτα κατά την άποψη μου. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να τελειώσει σε επίπεδο τηλεοπτικών τραπεζιών. 

Οι κύριοι αυτοί που έβαλαν την υπογραφή τους κάτω από αυτό, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Αυτές οι ακραίες φωνές να πάνε εκεί που θαυμάζουν, μαζί με τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ... Όχι στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.