Καίτη Γκρέυ: «Δεν είναι αρκετά αισιόδοξοι οι γιατροί»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την Καίτη Γκρέυ, η οποία μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική το βράδυ της Τρίτης (8/10) με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής τον περασμένο Μάιο, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, με τους θεράποντες ιατρούς να χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα κρίσιμη την κατάσταση της υγείας της.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA μίλησε ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ, Κώστας Ηλιάδης, ο οποίος ενημέρωσε για τα νεότερα της κατάστασης της υγείας της τραγουδίστριας.

“Είναι κρίσιμη η κατάσταση, δεν έχει επαφή. Κάποια στιγμή μίλησε, είπε ένα ‘γεια’. Οι γιατροί λένε ότι είναι κρίσιμα τα δύο πρώτα 24ωρα και επειδή είναι εγκεφαλικό πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αν θα επιστρέψουν κάποιες τιμές και όλα αυτά τα ιατρικά”, δήλωσε ο Κώστας Ηλιάδης.

Και πρόσθεσε:Δεν θα το έλεγα ότι είναι αρκετά αισιόδοξοι. Από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε, τώρα, σήμερα έχει κάποια βελτίωση. Είναι κρίσιμη η κατάσταση, είναι και άλλα πραγματάκια υγείας που υπάρχουν, τα οποία υπήρχαν και πριν”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: news247

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.