Καίτη Γκρέι: Εξώδικο του εγγονού της τραγουδίστρια για την ταινία «Υπάρχω»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Υπάρχω» για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη απέστειλε ο εγγονός της Καίτης Γκρέι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Ηλιάδης μέσω του δικηγόρου του, Όθωνα Παπαδόπουλου, απέστειλε εξώδικο στην εταιρία παραγωγής της, εκτιμώντας ότι η ταινία που θα κυκλοφορήσει προσβάλει την τιμή και την υπόληψη της τραγουδίστριας, που υπήρξε για πέντε χρόνια αρραβωνιασμένη με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ο εγγονός της τραγουδίστριας, και νόμιμος εκπρόσωπός της, σημειώνει ότι το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η ταινία κυκλοφορούν αρκετά κακόβουλα και συκοφαντικά στοιχεία, αναφορικά με τα προβλήματα που είχε προκαλέσει στον Στέλιο Καζαντζίδη, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή η Καίτη Γκρέι.

Κατά τον ίδιο, εναντίον του συγγραφέα του συγκεκριμένου βιβλίου, Βασίλη Βασιλικού, είχε κινηθεί δικαστικά και ο ίδιος ο τραγουδιστής, ζητώντας την αλλαγή των χωρίων που σχετίζονταν με τη σχέση του με την Γκρέι, αμφισβητώντας την ουσιαστική βασιμότητα και την ειλικρίνεια των σχετικών αναφορών.

Μάλιστα, ο εγγονός της γνωστής τραγουδίστριας ζητά όχι μόνο να μη γίνει οποιαδήποτε αναφορά που θα θίγει την τιμή και την υπόληψη της Γκρέι, αλλά και να μην υπάρξει η οιαδήποτε προσβολή της προσωπικότητας, της καλλιτεχνικής προσφοράς και της ιδιωτικότητας της ατομικής ζωής της, διαφορετικά θα υπάρξουν νομικές συνέπειες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.