Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα-Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ» σε όλη τη χώρα, με την σημερινή πρόγνωση του καιρού να περιλαμβάνει βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, αναμένονται να είναι τοπικά ισχυρές στα δυτικά, τα βόρεια και πιθανόν στη Θεσσαλία . 

Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ν 4 με 6 και βαθμιαία ΒΔ 4 με 5 μποφόρ , στο Αιγαίο Ν 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 28 με 29 βαθμούς , και τοπικά στα Νότια έως 30 με 31 βαθμούς .

Την Τετάρτη, στα ανατολικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες , κατά τόπους ισχυρές στην Κ την Α Μακεδονία, τη Θράκη και το Β Αιγαίο , που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος καιρός με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Άνεμοι: Δ – ΝΔ 4 με 5 μποφόρ, στο Ν Ιόνιο τοπικά 6 . Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα Βόρεια. 


Την Πέμπτη, θα σημειωθούν λίγες βροχές στα δυτικά, με τον καιρό να είναι γενικά αίθριος στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα κινηθούν με 3- 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο .

Την Παρασκευή, τοπικές Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Δ και Β .

Στην Αττική, θα επικρατήσει συννεφιά με τοπικές βροχές κατά διαστήματα και κυρίως το μεσημέρι εως το απόγευμα αναμένονται σποραδικές καταιγίδες. Ωστόσο το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Από την άλλη, οι άνεμοι θα κινηθούν 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει έως 29 βαθμούς

Και στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα κινηθούν 3 με 4 και βαθμιαία ΒΔ 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει έως 27 βαθμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.