Καιρός: «Σπάει» στα δυο η χώρα - Πού αναμένονται καταιγίδες

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Στα δυο θα χωριστεί η χώρα από αργά το απόγευμα της Τρίτης, με βροχοπτώσεις, μπόρες και καταιγίδες να προβλέπονται στα ορεινά της χώρας.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, από τις απογευματινές ώρες, αναμένεται να σημειωθούν βροχοπτώσεις, μπόρες και καταιγίδες, σε ορεινές περιοχές, ενώ η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν με μέτριες και τοπικά ισχυρές εντάσεις στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα ανέλθει σε αρκετές περιοχές τους 35-36 βαθμούς Κελσίου.

Την ίδια ώρα, στην Αττική η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με λίγες τοπικές συννεφιές αργά το απόγευμα, κυρίως προς τα βόρεια ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι γενικά δεν θα προβληματίσουν, ενώ ο υδράργυρος θα ανέλθει στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη η μέρα ξεκινά με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ενώ αργότερα θα σημειωθούν και κάποιες συννεφιές τις απογευματινές ώρες. Είναι πιθανό να δούμε και κάποιες μπόρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα αύριο, αναμένεται να σημειωθούν κάποιες μπόρες σε ορεινές περιοχές του κεντρικού και νότιου ηπειρωτικού κορμού, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.