Καιρός: Πότε έρχεται νέο «κύμα» κακοκαιρίας και αφρικανικής σκόνης

Metrosport Team14 Απριλίου 2024

Αλλαγή του καιρός αναμένεται να έρθει στα μέσα της εβδομάδας, με την πτώση της θερμοκρασίας να είναι αισθητή, συνοδευόμενη από ισχυρές βροχές σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου τη Δευτέρα αναμένεται η θερμοκρασία να σημειώσει άνοδο και να φτάσει τους 32 βαθμούς κατά τόπους.

Μάλιστα, αν και υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στους μετεωρολόγους, από την Τρίτη (16/4) αναμένεται και νέο κύμα αφρικανικής σκόνης, ενώ οι βροχοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους από τις 17 Απριλίου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Περιοχές στη χώρα, όπου σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία η πιθανότητα βροχής την ερχόμενη Τετάρτη 17/4 είναι μεγαλύτερη! (διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στον χάρτη παρακαλώ!)

Σε «τεντωμένο» σχοινί πολλές καλλιέργειες λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας - ξηρασίας και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών!

Σταδιακή και αρκετά αισθητή θα είναι όμως η πτώση της θερμοκρασίας προς τα μέσα της εβδομάδας στις περισσότερες περιοχές της χώρας!

ΥΓ: Συγνώμη φίλες και φίλοι που χάθηκα τις τελευταίες ημέρες! Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω.

Ενα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε: Εγώ με τον καιρό δεν θα πάψω να ασχολούμαι και να σας ενημερώνω ούτε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και μετέπειτα, όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά κι εσείς να μη χάνετε τον...καιρό σας.

Αυριο θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω για ότι νεότερο!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.